Summer haze

Long Beach. Här tar vi morgonpromenader på den kilometerlånga stranden, dricker kanske Thailands godaste fruktshakar och njuter av skön massage.

Vi har nu spenderat några dagar här på Koh Lanta, Thailands Sverige, nej så farligt är det faktiskt inte men mer svenskt än tidigare erfarat under denna Asientripp. En glad överraskning med detta var uptäckten av Aftonbladet, Expressen och DN. Inte visste vi att det kommer bli kunligt bröllop 2010.

Här har det blivit mycket läsning, solen är varm men gömer sig emellanåt bakom molnen. Faktiskt har det regnat enhel del de senaste 2 dagarna. Det blev en genomsur lunch iförrgår och när vi kom hem kände vi oss lite instängda då det blev översvämning både i vårt badrum och ute på vår uteplats. Men vi löste det hela.

Igår var det då dags för VisaRun. En dagstripp till Malaysia. Inte var dag det sker. Hela uppdraget tog ca 12 timmar. Det började med lite strul men sen flöt allt på. Dock följdes inga hastighetsanvisningar, det blev en allt för lång känsla av bergocgdalbana! Vi läåmnade Thailand, fick 90 dagar i Malaysia, efter 5 minuter hade vi ytterligare 15 dagar i Thailand. Imorgon blir det antagligen Phi Phi...

Ikväll spelar Kjellvander en exlusiv spelning nere i Helsingborg, och imorgon befinner sig Jarkiewicz i Oskarshamn på Ebbas dop! Hade varit trevligt att kunna närvara.

Här kommer lite bilder som efterfrågat;


Koh Chang, Thailand

    

Saigon, Vietnam

 

Langkawi, Malaysia
  

Koh Lipe, Thailand

       

Koh Mook, Thailand

           

Amanda

Kommentarer
Postat av: Pappa

Oj så avundssjuk man kan bli. Ser riktigt härligt ut.Passa på att njuta nu, för snart är du hemma hos oss igen. Och det ska ju bli skönt också eller??? Vi här hemma längtar i alla fall efter dej Amanda.

2009-03-06 @ 19:44:28
Postat av: Lillasyster

Vilka härliga bilder! Du är så snygg! Om 15 dagar kommer du hem, jag längtar!

2009-03-06 @ 21:08:55
URL: http://ollebollee.blogspot.com
Postat av: Mormor & Mamma

Hej Amanda

Mormor och jag sitter och tittar på era fina bilder! Bruna fina tjejer och mormor tackar för kort från Dig. vi lyssnar på Pauline och umgås hos Jan o Debbie efter dagens stora händelse Ebbas dop i Oskarshamn. vi ses när du kommer hem hälsar Mormor

2009-03-07 @ 22:20:58
Postat av: Klara

ohhh, va harligt och mysigt, kul att du la upp mer bilder:):) ha det sa bra dina sista 2 veckor!!! manga kramar<3

2009-03-08 @ 20:45:40
Postat av: linnea

Saknar!!

2009-04-28 @ 14:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0