Yesterday


Jag vet. Jag skapade ajarkiewicz för att uppdatera, ge er chansen att följa mitt kapitel i livet som spenderas i Norge. Vad som händer, hur det går, vad vi gör osv. Förhoppningsvis har det varit intressant för er att läsa, och jag hoppas att ni följer det jag gör med nyfikenhet, (även framöver)

Det är inte alltid lätt att veta vad som är värt att anteckna. Vad vill ni veta, vad ska jag berätta för att ni ska tycka det jag gör och skriver är intressant? Kanske är det därför det har varit lite dålig uppdatering vissa perioder, det har helt enkelt inte funnits tillräckligt att skriva om. Jag menar inte att jag bygger det jag skriver om på vad jag tror att ni vill läsa, utan på vad jag vill berätta, men jag försöker skriva det jag vill berätta på ett sånt sätt som jag tror blir trevligt för er att läsa.

Nu är jag ialla fall i Sverige, så jag borde kanske inte skriva för det jag har tänkt att anteckna här har knappt något med Norge att göra men jag gör det ändå.

I måndags förra veckan blev det att boka om och ändra mycket och lite till max. Att vi inte fick förlängt den veckan gjorde att min flygbiljett som gällde fredagen den 14 mars blev ändrad till tisdagen den 11 mars istället. Inte mig emot! 03:30 gick min flygbuss från Fr.stad till Gardemoen. Jag flög från Oslo till Sthlm klockan 07:45. Jag stod i valet och kvalet om det ens var värt att gå och lägga sig den kvällen med tanke på att jag var tvungen att gå hemifrån klockan 03:00 och innan dess var jag nästan tvingad att göra mig iordning lite grann.

Tisdagen spenderades alltså i Sveriges huvudstad och det var bra. Väldigt bra. Jag är oerhört glad över att Sten inte gav oss ytterligare en vecka på Sportmann. Men håller tummarna stenhårt för att han hör av sig och hälsar oss välkomna tillbaka till vecka 14!

Hela tisdagen var som sagt kanon!!! Sov en god, efterlängtat natt hemma hos Jens, Petra & Billy Ebon. Alltid trevligt och jag är tacksam över deras gästvänlighet!

Onsdagen blev en bra dag den också, och på eftermiddagen tog jag bussen hem till mamma, Olivia och Adrian! Olivia mötte upp mig och sen dess är jag hemma. Skönt och efterlängtat!

Torsdagen besökte jag farmor och farfar! Blev lite som en överraskning men den största överraskningen blev nog på fredagen! Lina hade ingen som helst aning om att jag var hemma i Östergötland, ännu mindre stod utanför hennes dörr strax innan lunch. Det blev en helt underbar dag tillsammans med henne, lite Jesper och Oliver!

Lördagen innebar en tur upp, tillbaka till Sthlm. Vi besökte pappa på hans utbildning på Livgardet i Kungsängen. Jag hade inte sett mannen på flera, flera veckor och där kom han gående- stiligt grönklädd med basker! Den efterlängtade dagen blev väldigt lyckad och det var spännande att se hur pappa har det, se vilken framtid han väntar och med vilka. Ge mig någon dag till så ska jag lägga upp bilder!

Igår var det lkpg som gällde. Tillsammans med Lina och Jessi blev det Kikkobar-Steve's- Platå! Inte en dag för tidigt! Det var trevligt.

/a.

I've got sunshine


Söndag idag. Vilken underbar dag. Bekymmerlös och bara helt underbar. Man ser tillbaka på den gångna veckan, lever för idag och ser fram emot den kommande.

När vi vaknade imorse, eller i förmiddags sken solen som aldrig förr. Vi fick den start på vår enda lediga dag i veckan som vi behövde och förtjänade. Det blev sent igår. Vi hade det väldigt kul. Igår, efter 6 dagars arbete kom vi hem vid 19:00 från en relativt behaglig dag på h&m. Vi käkade lite grann och sen var det dags. Dags för att göra oss iordning för en kväll ute på byen. Musik, lite vin, nötter, diskussioner och glada miner. När vi var redo att ge oss ut mötte vi upp vår nya vän, en fd. jobbarkompis på Sportmann. Det var väldigt kul och han var trevligt sällskap.

Nyduschad gick vi ut i solen på vår promenad. Det var varmt och skönt. Vi såg tussilago, krokus, glada barn och vuxna med glass i sina händer. Solglasögon och vårglädje. Hundar, fåglar och blå himmel. Familjer, par och en mysig måltid på en bänk vid älven. En jobbarkompis och massa båtar. När vi kom hem åt vi brunch, en god söndagsvana.

 

Nästa vecka är det också jobb på Sportmann. Känns bra.



    
 
saknar lilla tuffingen.

/a.

RSS 2.0