Story of the impossible

Wow! Vilken afton. Vilken kamp och målfest!

Stämningen var på topp! Vi skulle, mot alla odds få delta i folkfesten, i det allra heligaste här i vår norska stad. Efter lite käk och dusch låste vi dörren och lämnade lägenheten för att strosa längs med älven mot Stadion. Förbi alla uteserveringar där glada, livfulla supportrar i alla åldrar laddade inför matchen. Solen värmde eftermiddagen och klockan närmade sig allt mer avspark.

Vi var i god tid och satt på våra (rätta?) platser när det var dags att blåsa igång kampen och låta herrarna sparka boll. Det var fullsatt och helt rött var vi än såg. Stämningen var verkligen på topp!

               

Som jag sa; Målfest. Glädje. Efter första halvlek hade FFK gjort tre mål, Aalesund hade gjort noll. När matchen var slut hade FFK gjort ytterligare två, Aalesund hade fortfarande inte gjort ett enda. Matchens slutresultat blev alltså vinst med 5-0 för FFK.

Dagen var den 16 mai, nästan lika stor som morgondagen och det blev vinst på Stadion. När kampen var slut var kvällen bara ung för alla invånare i Fredrikstad.

Linnéa missade tyvärr sista delen av matchen då hon var tvungen att åka och möte vår gäst för helgen. Men det gick bra och runt 21 var dom tillbaka och vår gemensamma kväll kunde börja. Snack, vin, choklad och till sist en tur på byen för att sen hem och sova oss pigga till dagen med stort D- 17 mai!



/a.

Kommentarer
Postat av: liljesson

Fotboll---? Ska det va nåt dä??? *fniss*

2008-05-19 @ 22:59:59
URL: http://liljesson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0