Where it's at

Tillbaka. Back to business.

Bussresan gick galant igår. Vädret gjorde, om inte allt så mycket. Sol och värme med lite friska vindar. Åtvidaberg till Linköping. Linköping till Göteborg. Göteborg till Sarpsborg. Sarpsborg till Fredrikstad. Åkte hemmifrån 10:15 framme här 21:30.

Jag kan, utan att ljuga säga att ingen förstår! Ingen kan förstå hur jobbigt det är att dra dessa j#¤/!a väskor utan att själva ha gjort det som vi gör. Vi brukar få hjälp att lyfta in och ut dom ur bussarnas bagaeutrymmen, dom flesta brukar bita ihop när dom ser väskorna och ta i från tårnara. Busschauffören som lämnade av oss i Sarpsborg blev dock väldigt förvånad när han insåg vilka väskor som faktiskt var våra och önskade nog att vi inte hade bett honom om hans hjälp. "Fy faen, så tunga! Två så stora väskor till två små tjejer?! Fy faan! Har ni med er hela Sverige? Fy faen!" Det roliga är att han, precis som alla andra viftar bort oss när vi säger att vi kan hjälpas åt, för nej detta är inga problem för dom.

Vi brukar alltid dra våra väskor från bussterminalen i Fr.stad tillbaka till lägenheten, men inte den här gången. Det skulle inte gå konstaterade Linnéa vars väska vägde tyngst! Vi ringde taxi men nej, väldigt för dyrt för den korta biten som det egentligen är. Vi började knalla, 3 steg-stanna, vila- 3 steg osv. Sen såg vi en buss, ikke i trafik. Linnéa sprang fram till bussnissen som just varit inne och köpt sig en coca-cola på mcdonalds om bussen möjligen skulle till jernbanestationen, (det skulle förkorta vår väg), han skulle inte det men när han fick förklarat att vi hade så tung packning kunde han ändå skjutsa oss en bit. Det gjorde mycket och ganska snart var vi tillbaka i vår lägenhet som vi lämnade ganska så plötsligt innan påsk...

Vi har pratat med Sten. Det är högst troligt att vi kommer jobba på Sportmann, vad vi inte vet är om det är med eller utan manpowers medverkan. Vi gör i skrivande stund allt möjligt för att Sten & co ska anställa oss utanför manpower men det verkar vara lite krångligt då dessa verkar ha något typ av avtal med varandra. Vi får se hur det går, vi jobbar ialla fall på att lämna manpower utanför utan att bränna några broar.

Idag sov vi ut, jag fick sen te till sängen där jag låg och inte mådde hundra. Men efter att ha fått vila ut och med lite te var jag sen på fötter. Dags att göra nytta.


Jag ska tänka på er! Sakna er och längta! Också ska jag Njuta av den här tiden! Vara tillsammans med Linnéa i norges sol och värme! Arbeta!


image73


Vi håller kontakten!
/ a.   (&greven)

Kommentarer
Postat av: liljesson

Hahaha.. är du säker på att väskorna är tunga och inte ni klena?? :P (retas bara) Tur de är hjälpsamma!!

Hoppas ni får jobb nu utan Mp, men annars får det ju gå med oxå!!

Vem är greven???

Puss!

2008-04-02 @ 19:43:37
URL: http://liljesson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0