Today is a good day


Det har varit en dag utan dess like. Det har varit en kanon dag. En dag med två stora glädjebesked. Jag vet egentligen inte vart jag ska börja, men för enkelhetens skull tar vi det i kronologisk ordning med början klockan 11.00.

Möte med Marie på Proffice, skulle hon möjligtvis ha ett jobb åt oss? Skulle vår tid som arbetslösa svenska jenter i Norge vara över? Dessvärre inte. Vi hade det trevligt och hon var till stor hjälp med mycket, men tyvärr hade hon inget jobb åt oss i dagsläget. Det var förhållandevis lugnt på arbetsmarknade, en nyhet som inte kom som någon chock. Däremot tipsade hon oss om att, ifall butiksjobb lockade, gå till de olika butikerna och lämna in våra cv:n för att på så vis få jobb. Sagt och gjort, med en bunt nykopierade cv:n gick vi mot Torvbyen Kjøpesenter för att finna lyckan. Det fanns ingen tid att slösa, vi ställde in siktet på H&M....

Och H&M blev det. Vi börjar på tisdag!

Det finns egentligen inte så mycket att säga om saken, vi gick dit, berättade att vi var på jakt efter jobb och gärna kunde tänka oss H&M. Det var perfekt, vi kom verkligen i rätt tid. Nu i juletider behövs det nämligen mer medarbetare och hon skulle passande nog ansöka om två extra i personalen. Dom två blev Amanda och Linnéa!!

Ni förstår att vi var glada och mer glädje skulle det bli, minst sagt...


image25


Det visade sig vara en väldigt lyckad lägenhetsvisning igår. För när vi kom hem från H&M kunde vi ljuda mobilen och ett meddelande var mottaget, det stod; "Hei igjen. Ja dere kan få leiligheten. ..."

Efter alla visningar och efter alla nej-tyvärr så fick vi äntligen ett ja! Vi var i extas. Vi hoppade upp och ner, high five, skratt och skrik! Yes!

Jobb och lägenhet på en och samma dag, plus att helgen kommer att tillbringas hemma med familj och vänner! :-)

Imorgon är en heldag i buss, det kommer garanterat bli mycket musik och läsning!

Hade fint.
/a.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad glad jag är för er skull, så duktiga ni är, där borta! Vilken lägenhet är er? Kommer ni att ha balkong el en fransk dito? Hur blir utsikten? Vi ses imorgon och hela helgen, så mysigt det ska bli att ha dig hemma igen, längtar...........mams

2007-11-15 @ 22:53:00
Postat av: M&M

Grattis till både jobb o lägenhet.. !!!!

2007-11-16 @ 16:34:17
URL: http://Liljesson.blogg.se
Postat av: Alex

Grattis till nya jobb och lägenheten! =)

2007-11-17 @ 23:03:56
Postat av: jean balawo

fin lägenhet

2007-11-18 @ 20:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0