Father and daughter


Snart kommer du hem!



love, a.

Hot n' cold


‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing.´
tänkvärt.


Jag sitter i soffan, nyduschad med en kopp te och reflekterar över dagen och tänker tillbaka på igår.

Gårdagen fick ett lika bra slut som den fick start; efter en skön, långvarig promenad tillsammans med Linnéa åkte jag in till min söta, så söta Oliver och hans Lina och Jeppe!

Därefter åkte jag och Lina tillsammans med Marlene och hämtade Jessi, så att hon kunde bjuda hem oss på en mysig fika. Sagt och gjort, och det blev en trevlig kväll!

Om igår var en bra dag så vad idag långt därifrån. Det var riktigt jobbigt att cykla i blötsnö och tack alla ni som inte skottar framför era brevlådor! Jag var så sugen på att kopiera en text från "den som inte tar bort luddet ska dö" boken och lägga i dessa brevlådor... egentligen överdriver jag men när man har något som ligger och gnager kan en så simpel sak som det här vara tungt, nu undrar man vad det är som gnager så...

på tal om den boken, av David Batra. Ganska rolig måste jag säga, mamma fick den i födelsedagspresent och vi har haft riktigt kul när vi läst i den!




Jag gillar filmen and love this quote!
If we went to a Halloween party dressed as Batman and Robin, I'd go as Robin. That's how much you mean to me...
/a.


Walking on a dream

Wow! Asienplanerna är i full gång. Hur det känns? Underbart. Som en dröm.

Hela resan börjar tillsammans med familjen i Indien.



---> därefter Malaysia & Thailand med Linnéa....



•••••••••••
Pratade med min goda polare idag. Saknar honom.
/a.



Den döda vinkeln

Glädjespridare?
Jo, nog är man det alltid. I blått regnställ, cyklandes på sin monark lastad med post i konstant regn och massor av vind. Eller hur Malin?

Det var hela förra veckan. I dag var det mycker bättre väder, även om man fick lite rosiga kinder under turen. Det blev en bra dag trots allt.

Var lite frustrerad över mina tankar idag. Pysslade ihop flera osannolika händelseförlopp som jag helt ärligt kan säga bara förgör mig mer än de helar. Men efter halva turen behövde jag inte oroa mig mer över dessa fåniga tankar. För då fick jag nya bekymmer...

... jag blev förvånad. Jag har varit nära flera gånger förr, jag har till och med varit och nosat på endel brevlådor. Men aldrig med den kraft som idag kört på en brevlåda. En liten plåtlåda fick sig idag en ny design. Jag var ganska snabbt därifrån men när jag kom tillbaka till posten blev det att skriva en förlåt-lapp. "Om du undrar varför din brevlåda bytt form så beror det på att jag tyvärr råkade köra in i den...bla bla."

Nu blir det fotbollsgala.
/a.

Simply the best





Amanda Olivia Adrian

Romeo återvänder ensam

Min senaste lärdom; Allt som glittrar är inte guld.


Men någon som är av rent guld är Oliver Donatello. I torsdags var han och Lina här hemma på Lindbergsv. och kände på julen. Pepparkakor och lussekatter. Olivers allra första pepparkakor och lussekatter! Underbar eftermiddag/kväll. 

    

/a.   

Falling stars

Jag förstår inte! Jag förstår inte! Jag förstår inte!
Gott om tålamod har jag sällan, men nu när jag vill ha det som minst tycks jag ha det som mest...

I torsdags kom inte bara snö, utan även många tårar. Var hemma hos Malin och såg film. Alltid underbart. Och så underbart skönt att få gråta ohämmat. Senare på kvällen blev det att skrika ohämmat istället, tillsammans med min trogna vapendragare Linnéa. Det blev en efterlängtat skräckfilm!

Igår blev det en trevlig fika hemma hos kära C. Kaffe, kaffe och mycket snack om vår kommande flykt. Roligt och spännande med lika ambitioner.

Åff har inga matcher kvar att spela denna säsong. Ej heller FFK, som hamnade på en andraplats i norska Tippeligan. Men ett annat lag vann idag, aik. Två mål av nr9, kul kul.

Fick lite överraskat se ett intressant inslag om just FFK på svtSporten för en kort stund sen. Ett repotage om Dagfinn Enerly, fd landslagsman och lagkapten i FFK. Säsongens sista match 2005 blev också hans livs sista då han olyckligt bröt nacken under matchen. Väldigt intressant som sagt, att få se vad som hände eftersom man fick höra endel om honom när vi bodde där. Också var det väldigt kul att få komma tillbaka till Stadion och få en glimt av det vi uppskattade där...

På väg hem från kyrkogården tidigare ikväll, tillsammans med mor, bror och Affe fick vi se ett storslaget stjärnfall. Jag hoppas min önskan slår in, men det lär jag väl aldrig få reda på? Ialla fall var detta stjärnfall superhäftigt och magiskt, inte som få tidigare tillfällen. Nästan lika coolt som det var när Olivia och jag besökte kyrkogården sent igår kväll, makalöst! Vackert och respektfullt.

Nu väntar Jokern och i veckan Posten.


















/a.

RSS 2.0