Here comes the sun

Idag tog vi sovmorgon. Annat var det igår, då klockan ringde lagom så vi hann fixa oss innan vår chaufför för dagen skulle hämta upp Linnea och mig 05.00

Vi är i Siem Reap, vårt sista stopp i Kambodja. Den 22 januari, tidigt på morgonen lämnade vi Koh Chang och Thailand för denna gång. Med buss korsade vi gränsen, på väg mot Sihanoukville. Vi blev endast kvar i denna kuststad i 4 nätter. Dock valde vi att vara en dag i Ream nationalpark, vandring och ett dopp i havet!

Den 5e dagen i Kambodja spenderades på buss till huvudstaden Phnom Penh. Under 2 dygn hann vi med lite shopping men också besök på Killing Fields och Touel Sleng museet.

Och nu, efter ännu en lång bussresa är vi alltså i Siem Reap, och anledningen till varför vi gick upp så tidigt var för att se den kolsvarta himlen med alla dessa otroliga stjärnor sakta försvinna och se solen stiga bakom Angkor Wat.

   

Förresten så har vi lite ändrade resplaner...

Amanda

Kommentarer
Postat av: Familjen

Vad kul att höra av dej Amanda. Skönt att höra att allt är bra så här långt. Blev lite nyfikna när du skriver att det är ändrade resplaner.Kan det vara så att ni tänker er en sväng in i Vietnam eller....?

Låter som Kambodja inte riktigt är som ni tänkt.

Men Amanda, du är ju inte så där ingående i dina berättelser. Vi är ju såå nyfikna på hur ni har det så skriv gärna oftare och mer. Visst,vi vet hur det är men vi skulle uppskatta det.

2009-01-30 @ 19:02:15
URL: http://ajarkiewicz.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken vacker bild! Det där ser helt underbart ut!

Så, vart ska ni härnäst?

Jag vill höra allt när du kommer hem.

Ha det jättebra och ta hand om dej!

kramar från linda

2009-01-31 @ 09:59:50
URL: http://baralindaaaa.blogg.se/
Postat av: liljesson

Men Hallå!!! Sådär kan du väl för FXN inte skriva.. då blir jag ju skit-nyfiken! Skärp te dä dö och skriv lite mer och OFTARE!! Puss o Kram p.s inatt ska alfons sova här... myyyyyyys

2009-01-31 @ 15:24:17
URL: http://liljesson.blogg.se/
Postat av: liljesson

Ja, visst var det Marie och Arvid! De var här på lunch igår! Men lillgrodan sov HELA tiden.. grrrr.. hihi.. han har växt så mycket!! Stor, rund och stadig!! Och såååå söt!! Vad roligt att höra att ni har det bra! Hoppas du kan blogga lite snart och gärna med ett kort eller två!! Är ju grymt nyfiken på vad era nya resplaner innebär??!! KRAM O PUSS!!!!!

2009-02-04 @ 09:58:34
URL: http://liljesson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Gud vad spännande det låter! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig resa:)

2009-02-04 @ 18:18:05
URL: http://jennyliii.blogg.se/
Postat av: jens

amanda i världen. gott att höra att du mår bra.

läser kommentarer, läser vad du skriver.

jag hoppas du håller det mesta för dig själv, så vi här hemma inte invaderar din blick och ditt sinne med: det här ska jag skriva på bloggen. :)

ta hand om dig, carpe noctum

2009-02-04 @ 22:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0