Touch And Go

18 Februari,

För första gången på ganska länge har vi gjort oss hemmastadda, tillochmed skapat lite rutiner. Linnea och jag bor i Shirin's guesthouse, vi har den lilla blåa stugan som rymmer en dubbelsäng, en byrå och en spegel. Vi har även en egen toalett, men mycket mer än så är det inte. Enkelt och bra. Utanför vårt rum har vi en liten veranda som kommer väl till pass. Där äter vi varje morgon frukost som vi varit och inhandlat på en supermarket, någon kilometer härifrån. Och på samma veranda brukar vi avsluta varje kväll. Vi trivs väldigt bra, även om det inte finns mycket att göra mer än sola och äta. Därför har vi nu bestämt oss för att lämna Langkawi och Malaysia. Imorgon kommer vi att åka till Thailand och Koh Lipe. Ett litet wildcard som vi blivit tipsade om. Det ska bli härligt!

Tack till er nyfikna och omtänksamma som följer vår resa. Och för att ni kommenterar, alltid lika kul att höra från er där hemma!!!

Amanda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du någon bild på den blå stugan? På er på verandan. Det skulle vara trevligt att se. Kom ihåg mejllistan! Jag skickade ett mejl till svenska ambassaden i Bangkok, och inväntar svar. Nu ska jag gå in och se på Thailands karta för att lokalisera er position. Kram Mamma

2009-02-21 @ 18:02:34
Postat av: Lillasyster

mamma är helt besatt av vart du är ;)

föresten, bara en månad tills du kommer hem nu!

2009-02-22 @ 13:56:31
URL: http://ollebollee.blogspot.com
Postat av: Klara

kusinvitamin<3

2009-02-24 @ 23:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0