All around the world

Nu  är även Singapore ett minne blott. Men med bra minnen! Vi bodde alla våra nätter på Footprint i området som heter Little India. Ett backpackerområde med många likasinnade. Trots att sova i en sal med med 10 främlingar var relativt nytt gick det bra och hade sin charm.

Vår första dag bestod i att strosa runt i området för att senare slå oss ned på Starbucks. Skönt att sitta ned, veta att vi har ett rum för natten och bara slappna av. Vi njöt av gott kaffe och juice samtidigt som vi läste böcker och lyssnade på musik. När vi kom hem följde vi med 2 nyvunna vänner ut.

Vår andra dag bestod av fönstershopping och senare bio. The curious case of Benjamin Button. En bra och klart sevärd film. Dagen därpå blev en heldag på Singapore Zoo. Otroligt vilka fantastiska djur det finns. Kvällen och Singapore fick ett bra avslut med lite snack med andra resenärer på Footprint och sen utgång.

Efter en timmes flyg befann vi oss i Malaysia och KL. Denna gång fann vi boende i Chinatown. I Kuala Lampur blev det lite shopping. Inte så mycket på Chinatowns kändaste shoppinggata, samma gata som vi bodde på, utan på ett av alla lyxiga shoppingkomplex. Inga jättebilliga priser men klart värt det. Utöver att strosa runt bland shopping blev det att besöka KL Tower och ha utsikt över KL en sen kväll. Roligt att berätta är att vi en kväll bestämt träff med tvillingarna (våra forna grannar från Norge) på Hard Rock Caf'e. Tänk att våra vägar skulle korsas.

Vi rör på oss fort, hade kanske kunnat stanna ytterligare en dag i KL men nu befinner vi oss på Langkawi. En vacker ö i nordvästra Malaysia. Solen lyser och vattnet är varmt. Här blir vi kvar några nätter till innan vi korsar gränsen till Thailand.

Glad alla hjärtansdag!
amanda

Mama, you've been on my mind!


Perhaps it's the color of the sun cut flat
An' cov'rin' the crossroads I'm standing at,
Or maybe it's the weather or something like that,
But mama, you been on my mind.

When you wake up in the mornin' and look inside your mirror,
You know I won't be next to you, no, I won't be near.
I'd just be curious to know if you can see yourself as clear
As someone who has had you on his mind

TACK mamma för all hjälp!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är klart att vi hjälps åt, gumman. We are family! I dag söndag, dagen efter alla hjärtans dag har vi ett strålande väder, solen värmer, den vita snön gnistrar o knarrar och termometern visar på 2 minusgrader. Fortsatt trevlig resa. Kram Mamma o Pappa.

2009-02-15 @ 11:12:18
Postat av: Lina

Hej älskling. Har aldrig varit gladare än nu, då jag fick ditt sms "jag kommer hem den 20/3. I LOVE YOU för det!!!! Snart ses vi o då ska ja krama dig krampaktigt! Löööv

2009-02-15 @ 20:13:54
URL: http://tajolina.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

<3

2009-02-16 @ 19:05:34
Postat av: liljesson

Japp, vi har fått vykort! Tack, det var jätterkul att få!!! Inte var dag man får vykort från fjärran östern.. ;)

2009-02-17 @ 17:44:42
URL: http://liljesson.blogg.se/
Postat av: Ronny

Hej! Råkade slinka in här för att titta runt lite. Trevligt. Fin och bra blogg du har. Välkommen till min URL. Ha det bra.

2009-02-17 @ 19:25:58
URL: http://www.metrobloggen.se/krhnke
Postat av: anna

Hej tjejer! det låter som ni har det helt fantastiskt, underbart! jag saknar er och ser fram emot att träffa er snart igen och höra om allt ni varit med om! Ta hand om er. Puss&kram

2009-02-17 @ 19:57:46
Postat av: Johanna

Ja visst är det. De var en fin överrasskning:)Väldigt!!



5e September kommer det hela o ske. hehe..

Du verkar inte ha de så sämst själv du fröken:)

Är fruktansvärt avis ska du veta...:)

2009-02-18 @ 14:02:04
URL: http://johannamh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0